Στην Μπαρτσελόνα ο Βιδάλ!

231202

Ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού ανήκει και επίσημα μέχρι το 2020 στην Μπαρτσελόνα! Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αλέιξ Βιδάλ στους Καταλανούς. Πότε θα ‘χει δικαίωμα συμμετοχής.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα ακόμα μια μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα!

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους μπλαουγκράνα για την παραχώρηση του Αλέιξ Βιδάλ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ουσιαστικά ο 25χρονος άσος μπακ-χαφ έρχεται να καλύψει το κενό του Ντάνι Άλβες, δεδομένου πως ο Βραζιλιάνος αποχωρεί.

Ο Ισπανός-που στο παρελθόν είχε περάσει δανεικός για μια σεζόν στον Πανθρακικό- κάνει καταπληκτικές χρονιές τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την φετινή όπου στους Ανδαλουσιάνους είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα (δείγμα του πόσο επιθετικό μπακ είναι).

Ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο αφότου την Δευτέρα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, θα γίνει η παρουσίασή του και θα ολοκληρωθεί και με τη… βούλα το deal. Πάντως, ο Βιδάλ δεν θα ΄χει δικαίωμα να αγωνιστεί με το… καλημέρα στη νέα σεζόν, λόγω της γνωστής απαγόρευσης μεταγραφών απ’ την FIFA. Έτσι, ντεμπούτο θα κάνει τον Ιανουάριο του 2016.

sport-fm.gr