Στην Πορτογαλία για μεταγραφικούς σκοπούς ο Γεράσιμος Μπελεβώνης

Μπελεβώνης

Το  πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά στον Παναιτωλικό ”πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. Είναι γνωστό ότι η αγρινιώτικη ΠΑΕ έχει σωστό πλάνο στο πώς κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει να διατηρήσει την επιτυχημένη συνταγή.

Ποια είναι αυτή; Τα ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό να τσεκαριστούν από κοντά υποψήφιοι στόχοι και να σχηματιστεί σαφή άποψη για τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Ο Παναιτωλικός έχει άκρες με την Πορτογαλία και το πρώτο ταξίδι έγινε εκεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γεράσιμο Μπελεβώνη.

Είναι γνωστή η προτίμηση των ανθρώπων του Παναιτωλικού να ψωνίζουν από την πορτογαλική αγορά. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά, το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας έχει απλώσει δίχτυα στη χώρα της ιβηρικής και διατηρεί άψογες σχέσεις με μεγάλα κλαμπ, όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Μπράγκα. Φέτος αποκτήθηκε ο Μορένο ως δανεικός από τη Μπράγκα, ενώ από εκεί αποκτήθηκε και ο Κάπελ.

Πέρυσι τον ίδιο δρόμο είχαν ακολουθήσει οι Γκάλο-Ανέν, ενώ από τους ”δράκους” είχε παραχωρηθεί ο τερματοφύλακας Μπρακάλι. Πριν από μερικά χρόνια Παναιτωλικός και Μπράγκα είχαν συμφωνήσει για τον Μπαρμπόζα, τον νυν παίκτη της ΑΕΚ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Πορτογάλος έμεινε εκεί εξαιτίας τραυματισμού συμπαίκτη του. Το αν η επιστροφή του Μπελεβώνη στην Ελλάδα σημαδευτεί με μεταγραφή είναι κάτι που θα φανεί εντός των προσεχών ημερών.

sport24.gr