Στην τελική ευθεία για φορ!

jonathas_elche_0

Κλείνει άμεσα ο επιθετικός, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν σε τριπλό ταμπλό! Ο Ζόνατας που αρέσει, η κρούση σε Ζαπάτα και η επιθυμία του Μπερμπάτοφ!

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για επιθετικό και έχει αρχίσει ήδη επαφές για την απόκτησή του. Στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται ο Ζόνατας, ο οποίος αρέσει αρκετά στους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και στον Μάρκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος είναι φευγάτος από την Ελτσε και η Νάπολι είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την απόκτησή του. Πάντως, ο ίδιος έχει τονίσει πως θα αποφασίσει σύντομα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τους συμπατριώτες να δίνουν ελπίδες στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, ο Ντούβαν Ζαπάτα φέρεται να ανεβαίνει θέσεις στην ερυθρόλευκη λίστα, με τον Ιταλό μάνατζερ Τζιανφράνκο Κιτσέτι να το αποκαλύπτει με δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιόφωνο «Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει πολλές προτάσεις από Ιταλία, αλλά και το εξωτερικό. Τελευταία κρούση ήρθε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Θέλει να κάνει μια δυνατή προσφορά στη Νάπολι και να του δώσει φανέλα του Champions League». Για τον Κολομβιανό επιθετικό της Νάπολι (6 γκολ τη φετινή σεζόν) έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τορίνο.


Τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν για τους Πειραιώτες και από αυτά δεν απουσιάζει το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Οι ελπίδες του Βούλγαρου για επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ ατόνησαν μετά και την… πόρτα από τη Μπόρνμουθ! Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τόνισαν πως τη δεδομένη στιγμή η καλύτερη πρόταση είναι από τον Ολυμπιακό, μιας και ο 34χρονος επιθετικός δεν… καίγεται για Σαουδική Αραβία ή Κατάρ! Οσον αφορά την περίπτωση του Μπελφοντίλ, μπορεί οι Ιταλοί να τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός είναι στις επιλογές του, ωστόσο ο Αλγερινός επιθετικός είναι μια ανάσα από την Τράμπζονσπορ (διετές συμβόλαιο).

gazzetta.gr