Στη σκήτη του Αγίου Νείλου,στο Άγιο Όρος, ο Νίκος Καραπάνος για περισυλλογή και ηρεμία

 

Στο Άγιο Όρος βρίσκεται ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος για μια ολιγοήμερη “απόδραση” από την καθημερινότητα της περιοχής, που θα του δώσει την δυνατότητα, περισυλλογής και ηρεμίας, ενόψει, των δυσκολιών που θα κληθεί, να αντιμετωπίσει, μπαίνοντας στον δεύτερο χρόνο της θητείας του.

Συνοδευόμενος, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ, Γιώργο Καραπαπά,ο δήμαρχος Μεσολογγίου από ότι μαθαίνουμε φιλοξενείται στην σκήτη του Αγίου Νείλου. Μια σκήτη με μερικές «καλύβες» – σπίτια μοναχών και βρύση με άφθονο νερό κα με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αγαίου, καθώς νοτιοανατολικά στο βάθος της διακρίνονται τα μικρά νησιά των ανατολικών Σποράδων και δεξιά της η χερσόνησος της Σιθωνίας.

Σημειολογικά ίσως ο δήμαρχος Μεσολογγίου με την επίσκεψή του στην σκήτη του Αγίου Νείλου που είναι φημισμένη και για το άφθονο νερό από τις παρακείμενες πηγές θέλει την “βοήθεια” του Αγίου, για την επίλυση του ζητήματος της υδροδότησης του Αιτωλικού. Και για αυτό ίσως η εκεί μετάβασή του, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ…http://messolonghinews.blogspot.gr/