Στις 24/6 η απόφαση για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

193516

Με δελτίο Τύπου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωστοποίησε πως θα ανακοινώσει στις 24/6 την απόφασή της για την υπόθεσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δεν έλαβε απόφαση, αλλά θα το κάνει μέχρι τις 24 Ιουνίου, η Επιτροπή Επαγγελματική Αθλητισμού σχετικά με την αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ελεγχθεί η μεταβίβαση μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Την ίδια μέρα θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της ΕΕΑ για την προσφυγή του Εργοτέλη κατά της Κέρκυρας αλλά και για την εξώδικη δήλωση του Ολυμπιακού περί παραβίασης των κανονισμών του ΟΠΑΠ με τη συμμετοχή στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ (η απόφαση θα απαγγελθεί στις 24.06.15)

2. Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ (η απόφαση θα απαγγελθεί στις 24.06.15)

3. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ (η απόφαση θα απαγγελθεί στις 24.06.15)

4. Καταγγελία της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 περί αλλαγής έδρας και οικονομικές οφειλές.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ (η απόφαση θα απαγγελθεί στις 24.06.15)

5. Αίτηση των αθλητών Δημητρίου Κοντοδήμου και Νικολάου Σουλίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολή της ΠΑΕ ΓΣΒ Η ΝΙΚΗ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για προσεχή συνεδρίαση

6. Αίτηση του τρίτου Ελευθέριου Σιδηρόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ (επήλθε εξόφληση της οφειλής)

sport-fm.gr