Στο Αγρίνιο αύριο ο Πόντες, «τρέχουν» οι εξελίξεις στον Παναιτωλικό

Έρχεται Αγρίνιο ο Πόντες, «τρέχουν» οι εξελίξεις στον Παναιτωλικό

Ημέρα άφιξης του Λιονέλ Πόντες και των συνεργατών του θα είναι η αυριανή, με τον Πορτογάλο προπονητή να φτάνει στο Αγρίνιο με στόχο να σηκώσει «μανίκια» και να τρέξει όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις…

Του Χρήστου Λεμονιά

Σε αγρινιώτικο έδαφος θα πατήσει αύριο (22/06) ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού Λιονέλ Πόντες . Μαζί με τον Πορτογάλο προπονητή αναμένεται να είναι και οι τέσσερις συνεργάτες του που θα τον πλαισιώσουν στην στελέχωση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Πόντες αναμένεται να αφιχθεί στο Αγρίνιο με αρκετή όρεξη και απόλυτα διαβασμένος για την νέα του ομάδα, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα ο έμπειρος προπονητής παρακολούθησε ένα προς ένα τα παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου τη σεζόν που πέρασε. Οπότε ο Πόντες έχει ξεκάθαρη άποψη για τα αγωνιστική τεκταινόμενα του Παναιτωλικού. Ο Ίβηρας τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα για να τρέξει τις μεταγραφικές εξελίξεις οι οποίες έχουν μείνει αρκετά πίσω, καθώς τα «καναρίνια» μετά την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών, καλούνται να ενισχυθούν σε αρκετές θέσεις, έτσι ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικά.

Οι μεταγραφές των Ντάνι Μπεχαράνο και Δημήτρη Κυριακίδη είναι μόνο η αρχή στον Παναιτωλικό, καθώς οι διοικούντες εμφανίζονται πανέτοιμοι  να «ψωνίσουν» 4 με 5 παίκτες από το πάνω ράφι. Άλλωστε η αποχώρηση του Νίκο Μαρτίνεζ επιτάσσει την απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού, ενώ η ομάδα θέλει  «θωράκιση» τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Όλα αυτά τα έχει στα υπόψιν του ο Πόντες ο οποίος έχει σημειώσει στην ατζέντα αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως να απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Πόντες θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, με την ΠΑΕ Παναιτωλικός να βγάζει επίσημη ανακοίνωση ενημερώνοντας τον τόπο και την ώρα της παρουσίασης του Ίβηρα προπονητή.

joinsports.gr