Στο πάγο τα καλλιστεία του Έψιλον…

menios-eleonora

Ο λόγος για τα ελληνικά καλλιστεία που θα επέστρεφαν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του EPSILON, αλλά όπως φαίνεται τα… έφαγε η κρίση!

Οι πολιτικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατεί έκαναν τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού να «παγώσουν» την προετοιμασία του διαγωνισμού. Έτσι αν και μέσα σε αυτόν το μήνα, τον Ιούνιο, ήταν να γίνουν οι δύο προκριματικές φάσεις επιλογής των υποψηφίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποφάσισαν να τις αναβάλλουν μέχρι νεοτέρας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους μία τριμελής επιτροπή θα έβλεπε τις υποψήφιες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να επιλέξουν αυτές που θα διαγωνίζονταν στον τελικό για την ανάδειξη των Star Hellas, Miss Hellas και Miss Young.

Ο τελικός είχε προγραμματιστεί να γίνει τον Ιούλιο στη Μύκονο θέλοντας έτσι η τηλεοπτική αναβίωση της διοργάνωσης να προσφέρει στους τηλεθεατές και πλούσιο θέαμα με πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Η αβεβαιότητα όμως που υπάρχει τόσο στις επαφές με τους εταίρους όσο και στο εσωτερικό της χώρας ανάγκασε τα στελέχη του EPSILON να «παγώσουν» ό,τι έκαναν και να περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Όπως φαίνεται λοιπόν την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν δεν θα χτίσουν τη «γέφυρα της ομορφιάς» αλλά θα περιμένουν να δουν τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες στην πολιτική σκηνή για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το διαγωνισμό ομορφιάς.

Γρηγόρης Μελάς – Newsit