Συγκλονιστικός Γιαννιώτης: Aσημένιο μετάλλιο στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης

Συγκλονιστικός Γιαννιώτης: Πήρε το ασημένιο μετάλλιο!

 

Σε μια συγκλονιστική κούρσα, που κρίθηκε στο photo finish, ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας, έχοντας τον ίδιο χρόνο με τον πρώτο.Σε ένα θρίλερ μέχρι το τελευταίο… κλάσμα δευτερολέπτου μετατράπηκε η κούρσα του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης.

Στην τελευταία κούρσα της καριέρας του ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής βρέθηκε μέχρι και στην 21η θέση στα μέσα της διαδρομής.

Η φοβερή αντεπίθεσή του, όμως, τον ανέβασε στην εξάδα των διεκδικητών του μεταλλίου και… άρχισε το θρίλερ, σε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς αγώνες των τελευταίων ετών.

Με φοβερές «μάχες» ο Σπύρος Γιαννιώτης ξεχώρισε στα τελευταία μέτρα και φάνηκε να τερματίζει στην πρώτη θέση, όμως με τον ίδιο ακριβώς χρόνο (1:52.59.8) τερμάτισε και ο Ολλανδός πρωταθλητής Ευρώπης, Φέρι Βίρτμαν.

Το photo finish του αγώνα… παίδεψε τους διοργανωτές, που για περισσότερα από 15 λεπτά δεν είχαν καταλήξει ποιος είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Τελικά, τα επίσημα αποτελέσματα έφεραν τον Ολλανδό στην πρώτη θέση και τον Έλληνα πρωταθλητή στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. inner