Συλλήψεις σε Αγρίνιο, Αιτωλικό και Ναύπακτο

1854372

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Αγκινάρα Αιτωλικού από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, 53χρονος ημεδαπός, διότι  κατά την διενέργεια  στοχευμένων  αστυνομικών ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στη Δάφνη Ναυπακτίας, με το πρόσχημα τακτοποίησης οικονομικής εκκρεμότητας συγγενικού προσώπου 87χρονης ημεδαπής, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 34χρονος ημεδαπός, διότι προσποιούμενος τον ενοικιαστή οικίας  προσέγγισε 80χρονη ημεδαπή και της ζήτησε να του ανταλλάξει το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ που φέρεται να κατείχε με άλλα  χαρτονομίσματα μικρότερης ονομαστικής αξίας. Η ηλικιωμένη πείστηκε από τους ισχυρισμούς του δράστη και όταν πήγε να του παραδώσει  δυο  χαρτονομίσματα των πενήντα  ευρώ, ο τελευταίος της τα αφαίρεσε.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών,  οι οποίοι, χθες το πρωί, στην Πάτρα, με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος από συγγενικό πρόσωπο, αποπειράθηκαν τηλεφωνικά να εξαπατήσουν 76χρονη ημεδαπή, προκειμένου να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ. Η 76χρονη παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ σε άτομο που μετέβη στην οικία της και τα παρέλαβε.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 04-11-2016 έως 07-11-2016 αφού παραβίασαν παράθυρο  παιδικού δημοτικού σταθμού στην Μυρτιά  Αιγιαλείας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οικιακές συσκευές αξίας (1.200) ευρώ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών  σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή  σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι από την 07-11-2016 έως και 08-11-2016  στα Λεχαινά, αφαίρεσαν από απορριμματοφόρα του  Δήμου Ανδραβίδας, εξακόσια πενήντα (650) λίτρα πετρέλαιο κίνησης.