Συλλήψεις σε Αγρίνιο, Αιτωλικό και Ναύπακτο

34546-2

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, μια 24χρονη ημεδαπή, η οποία αφού επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 82χρονος αφαίρεσε από το μπουφάν του (860) ευρώ.

Σύλληψη  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  και Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου 29χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία, του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης δέκα πέντε μηνών για  υπεξαίρεση  κατά συναυτουργία, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  ένταλμα σύλληψης του  Ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς – στιλέτο συνολικού μήκους τριάντα εννιά εκατοστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή   ναρκωτικώνΣυνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη  ημεδαπού  για κατοχή  ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα εξής: μία συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης, μία λάμα χαρτοκόπτη, ένα κινητό τηλέφωνο, δυο τηλεφωνικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των εκατό (200) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού, για επικίνδυνη σωματική βλάβη,  για παράνομη οπλοκατοχή και  ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος έπειτα από διαπληκτισμό με τον 39χρονο αδερφό του, τον τραυμάτισε στο θώρακα με μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπού  για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Ροφιά Πύργου Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος την (01-11-2016) αφού παραβίασε την κεντρική πόρτα εξοχικής κατοικίας 67χρονου ημεδαπού εισήλθε στο εσωτερικό της και αφαίρεσε ένα κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα ιδιοκτησίας του. Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε υπαίθριο χώρο που διέμενε ο δράστης, βρέθηκαν μέσα σε ενδύματά του ένα τσεκούρι  και ένας κάλυκας κυνηγετικού φυσιγγίου τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος  στα Βυτινέϊκα Ηλείας, αφαίρεσε με την άσκηση σωματική βίας, από το λαιμό  33χρονου αλλοδαπού, μια χρυσή αλυσίδα.