Συλλήψεις σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Αιτωλικό – Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη στη Ναύπακτο

elas
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, (ένας άνδρας και μια γυναίκα), οι οποίοι χθες το πρωί στην Μακύνεια, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν 82χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα της διεκπεραίωσης υπόθεσης της κόρης της, εισήλθαν στην οικία της και της  απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, 36χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, για υπεξαίρεση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών για ακάλυπτες επιταγές.

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος,  σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (2) ετών για κλοπή.

Σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας για παράβαση του  Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 87,1 χλμ Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων
στον Κουβαρά,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν (1.470) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για  παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου,  τρεις ημεδαποί, δυο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 49, 46 και 30 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να κατέχουν την προβλεπόμενη από την αρμόδια αρχή άδεια λειτουργίας.

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις στο 5ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Παιναιτωλίου –  Καινουργίου, στο Αγρίνιο και στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 22, 20, 54 και 28 ετών, οι οποίοι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα,  χωρίς να κατέχουν  άδειας ικανότητας οδήγησης.