Συλλήψεις σε Αιτωλία, Ακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία

127935

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ενός αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, 47χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος εκκρεμούσαν: 1) ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πρέβεζας και διάταξη Εφετών Ιωαννίνων για ληστεία καθώς και 3) απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου  Πρέβεζας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και πενήντα πέντε  ημερών για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση της   νομοθεσίας περί όπλων

Από τους αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στην Κατούνα, προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού βρήκαν και κατέσχεσαν επτά  κάλυκες πολεμικού τυφεκίου.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για υπεξαίρεση

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε 17 λίτρα πετρέλαιο από ρεζερβουάρ φορτηγού του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 42χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατείχε (150) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και (200) γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ανήλικης πεζής
με τραυματισμό και εγκατάλειψη
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα στην Ανδραβίδα, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας δυόμιση ετών, το οποίο έπαιζε εξωτερικά της οικίας του. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός της ανήλικης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται. Ο δράστης αναζητείται.