Συλλήψεις σε Αιτωλία, Αχαΐα και Ηλεία

images

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ένας 56χρονος ημεδαπός για οπλοκατοχή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχε ανανεώσει την άδεια του.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού, για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 34χρονος ημεδαπός, διότι  σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης  έξι μηνών για απλή σωματική βλάβη.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού, για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών,  για  κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος μιας γυναίκας για απάτη

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης γυναίκας, η οποία χθες το πρωί στο Αίγιο, προσέγγισε 79χρονη και  προφασιζόμενη την λογίστρια της κόρης της, της απέσπασε κοσμήματα συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ περίπου. Η δράστιδα αναζητείται.

Σχηματισμός δικογραφίας   σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι μετέβησαν στο όρος Παναχαϊκό και αφαίρεσαν είκοσι πέντε μέτρα, περίπου, καλωδίων χαλκού και πέντε χάλκινα εξαρτήματα. Οι δράστες αναζητούνται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας  62χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν εντός θερμοκηπίου τέσσερα (4) δέντρα κάνναβης διαστάσεων 3μ. ύψος και 5 μ. πλάτος,  καθώς επίσης και  δύο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 10 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού διωκόμενου με δύο  εντάλματα σύλληψης και τρείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας  52χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν,  δυο εντάλματα σύλληψης του  Ανακριτή Σύρου Κυκλάδων για υπεξαίρεση, καθώς και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μήλου Κυκλάδων, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριάντα δυο (32) μηνών και χρηματική ποινή (10.500) ευρώ, για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας,  παράβαση του νόμου περί επιταγών και  για υπεξαγωγή εγγράφων.

unnamed-4 unnamed-5 unnamed-6 unnamed-7