Συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

xeiropedes

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 24 ατόμων για ρευματοκλοπή
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία,  σε βάρος 24 ατόμων – ημεδαπών, διότι  σε έλεγχο που έγινε στις οικίες τους, σε συνεργασία με συνεργείο της Δ.Ε.ΔΔ.Η.Ε.,  διαπιστώθηκε ότι  οι οικίες τους ρευματοδοτούνταν  παράνομα, με απευθείας σύνδεση καλωδίου από πυλώνα της Δ.Ε.Η.

Σχηματισμός δικογραφιών για απάτες στο Μεσολόγγι
Από το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκαν  δικογραφίες σε βάρος άγνωστων δραστών, για απάτη. Ειδικότερα,  39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, και 38χρονος ημεδαπός, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις κατήγγειλαν ότι μέσω αγγελιών σε  ιστοσελίδες συμφώνησαν στην αγορά ενός φορτωτή-εκσκαφέα  και ενός κινητού τηλεφώνου, για τα οποία  κατέθεσαν, τα χρηματικά ποσά των (500) και (150) ευρώ αντίστοιχα, χωρίς έως σήμερα να έχουν παραλάβει τα αντικέιμενα.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, σε βάρος αγνώστων δραστών ( ένας άνδρας και μια γυναίκα), οι οποίοι χθες το μεσημέρι, προσέγγισαν 95χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα της διεκπεραίωσης υποθέσεως της κόρης της, εισήλθαν εντός της οικίας της και ακολούθως ζήτησαν και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 1.020 €.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για εξύβριση,   κακόβουλη βλασφημία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 21χρονος ημεδαπός, διότι εξερχόμενος από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, μετά από προσαγωγή του, για εξακρίβωση στοιχείων, άρχισε να βρίζει τα θεία και τους αστυνομικούς και να κλωτσάει τους κώνους που ήταν τοποθετημένοι, με αποτέλεσμα να σπάσει έναν από αυτούς.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Πατρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 32χρονος ημεδαπός, διότι χθες το απόγευμα προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από πάγκο περιπτέρου, το κινητό τηλέφωνο της πωλήτριας, αξίας 600 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη-δραστών  για κλοπή
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σε βάρος αγνώστου – αγνώστων δραστών,  οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 01-09-2016 έως και 13-10-2016, εισήλθαν σε αυλή εξοχικής μονοκατοικίας στην περιοχή Σκουπέικα Αμαλιάδας και αφού παραβίασαν τρία παράθυρα,  εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν δέκα κιλά ελαιόλαδο, δέκα κιλά τσίπουρο, δύο αερόθερμα, μία τηλεόραση με αποκωδικοποιητή και ένα τραπεζομάντιλο. Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται στα τριακόσια (300)  ευρώ.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Γούμερο Ηλείας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 38χρονος ημεδαπός,  διότι έπειτα από  νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους (12,8)  γραμμαρίων.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στα Σαβάλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε  βρέθηκαν στην κατοχή του δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, σήμερα  νωρίς το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 44χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα, αφού παραβίασε παράθυρο καφενείου, που διατηρεί 24χρονος ημεδαπός, αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ (100) περίπου καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας εβδομήντα (70) ευρώ.