Συλλήψεις σε Ακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία

d9e4d498433c8af2e3132746c05ac149_xl

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Τροχαίο με τραυματισμό – Παράσυρση πεζής
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σε βάρος 75χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το πρωί στο Αγρίνιο οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε μια 16χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική    απόφαση

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  46χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ, για παραβάσεις που αφορούν την αγροτική νομοθεσία.

Σύλληψη τριών  ημεδαπών  για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες στην Πάτρα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24, 23 και 20 ετών, διότι σε αστυνομικούς  ελέγχους που τους διενεργήθηκαν,  βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συσκευασίες,  με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους  δέκα γραμμαρίων.

Σχηματισμός δικογραφίας για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και  εξύβριση

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση σε  βάρος 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος την  30.10.2016 στην περιοχή Κουνινά Αιγιαλείας απείλησε, εξύβρισε και  προκάλεσε σωματικές βλάβες με ξύλο στο κεφάλι και στο πρόσωπο 59χρονου ημεδαπού.  Ο δράστης αναζητείται.

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πατρών, για ληστεία και διακεκριμένες  κλοπές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Ιωάννη Ηλείας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε  στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε  μία συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.