Συλλήψεις σε Ακαρνανία και Αχαΐα

peripoliko-2-1021x580

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, μια 55χρονη ημεδαπή, η οποία είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας και της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές

Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, οποίος την ίδια ημέρα το απόγευμα, αφαίρεσε από περίπτερο ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (600) ευρώ, το οποίο είχε εναποθέσει πάνω σε πάγκο η ιδιοκτήτρια του. Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο δράστης από τις 07.10.2016 έως και 14.10.2016 διέπραξε ακόμη δύο κλοπές, κατά τις οποίες, είχε αφαιρέσει μία σταθμευμένη μοτοσικλέτα αξίας (500) ευρώ και δύο κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας, αξίας (20) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία

Σχηματίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία για ληστεία, σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι, στις (14-10-2016) αργά το βράδυ, ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα τους, με κουκούλα «FULL FACE»  και με κράνος, εισήλθαν σε παντοπωλείο και ασκώντας σωματική βία, στον 52χρονο ιδιοκτήτη του, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για
θανατηφόρο εργατικό ατύχημα

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, για θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το πρωί, σε εργοτάξιο στην Πούντα Αιγιαλείας, όπου ανετράπη ιδιωτικής χρήσης φορτηγό με γερανό, το οποίο ήταν έμφορτο και το οδηγούσε ένας 34χρονος ημεδαπός,  ενώ επέβαινε σε αυτό ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας. Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα ο αλλοδαπός και σοβαρά ο 34χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν.Π.  « Παναγιά η Βοήθεια». Στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθη ο 40χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, για ληστεία

Σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου δικογραφία, για ληστεία, σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι  οποίοι χθες το βράδυ, στο Αίγιο, εισήλθαν από πόρτα κουζίνας σε ταβέρνα, που δεν λειτουργούσε και υπό την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν μια 46χρονη ημεδαπή και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι.