Συλλήψεις σε Ακαρνανία και Αχαΐα

xeiropedes

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
(κοκαΐνη)

Συνελήφθησαν, χθες νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 24 και 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κατοχή ναρκωτικών
(ηρωίνη)

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 41, 33 και 30 ετών και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κινούνταν με αυτοκίνητο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους ίδιους και στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με (4,1) γραμμάρια ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη απλή

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 51χρονης, αλλοδαπής υπηκόου Ουκρανίας, η οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός στην οικία του, χθες το βράδυ, αποπειράθηκε με την άσκηση σωματικής βίας να ενεργήσει ασελγείς πράξεις και να έλθει σε συνουσία μαζί της. Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.