Συλλήψεις σε Αχαΐα και Ηλεία

94c0862ca0704188553693a4e38f9dfb_xl

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης  Πατρών, 21χρονος ημεδαπός, διότι  σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία,  η οποία περιείχε μικροποσότητα  ηρωίνης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες το πρωί στο Αίγιο, μετά από αναζητήσεις  αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 42χρονος  ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγη ώρα είχε αφαιρέσει από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου  δράστη για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος τα ξημερώματα της 19-10-2016 παραβίασε την αυλόπορτα Δημοτικού Σχολείου και τοποθέτησε κόλλες στις κλειδαριές οχτώ (8) αιθουσών του ισογείου,  ανέγραψε στους τοίχους υβριστικά συνθήματα, ενώ παραβίασε και το λουκέτο του κυλικείου. Ο δράστης αναζητείται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, διότι την 03-07-2016 εισήλθε σε οικία  65χρονης ημεδαπής στη Βάρδα  και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ και διάφορα  κοσμήματα και ρολόγια, συνολικής αξίας (4.000) ευρώ.