Συλλήψεις σε Αχαΐα και Ηλεία

16072015-h1436

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 52χρονος ημεδαπός, διότι  σε  αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ένα μεταλλικό μαχαίρι  συνολικού μήκους σαράντα εκατοστών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη, για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Χθες το βράδυ, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, σε αστυνομικό έλεγχο που ενεργούσαν στο κέντρο της Πάτρας, εντόπισαν σε παρτέρι στο πεζοδρόμιο, ένα πακέτο τσιγάρα το οποίο περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους (6,6) γραμμαρίων  και μικροποσότητα κοκαΐνης, όπου νωρίτερα είχε απορρίψει στο σημείο άγνωστος δράστης, που αναζητείται.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για ενδοοικογενειακή βία
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Ακράτα,  από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 28χρονος ημεδαπός, διότι  εντός της οικίας του, απείλησε κι απώθησε τους γονείς του, ηλικίας 65 και 60ετών, ενώ  προκάλεσε σωματικές βλάβες στην 33χρονη αδερφή του, για την οποία παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη μίας  ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Αμαλιάδας, 56χρονη ημεδαπή, διότι  εκκρεμούσε  σε βάρος της, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών για παράβαση του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για φοροδιαφυγή.