Συλλήψεις σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αμφιλοχία

astyn

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ναύπακτο από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, 50χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, η οποία την 21-11-2016, το μεσημέρι, στην Ναύπακτο, αφαίρεσε από ημεδαπό, ποδήλατο αξίας (250) ευρώ.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία  και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 37, 26 και 28 ετών, οι οποίοι προχθές το βράδυ στο Παναιτώλιο, ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν χωρίς την θέληση 23χρονης ημεδαπής,  το ανήλικο τέκνο της,  ηλικίας τριών ετών, το οποίο είχε αποκτήσει με τον 28χρονο δράστη. Επιπλέον, τραυματίστηκε ο 44χρονος πατέρας της 23χρονης και η 8χρονη αδερφή της, όταν επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τους τρεις δράστες, τη στιγμή που διέφευγαν με αυτοκίνητο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση μέθης

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο 110ο  χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επίδραση μέθης.