Συλλήψεις στον Αστακό

imagehandler
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό ανηλίκου.
Χθες το απόγευμα  στη Ναύπακτο, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο  αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός παρέσυρε 11χρονο πεζό, ο οποίος διέσχιζε το οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ανηλίκου. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Παίδων  Πατρών «Καραμανδάνειο» όπου παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Σύλληψη δυο (2) ημεδαπών για παράβαση του Νόμου  περί όπλων και για απειλή, ψευδή καταμήνυση και εξύβριση

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 66 και 30 ετών, καθότι μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν για κτηματικές διαφορές αλληλομηνύθηκαν για παράβαση του Νόμου  περί όπλων, απειλή, ψευδή καταμήνυση και εξύβριση.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Λεσινίου –  Αστακού  Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 43χρονης και τον τραυματισμό των άλλων δυο επιβαινόντων.

Σύλληψη δυο (2) αλλοδαπών  για  Παραβίαση Περιορισμών διαμονής
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, δυο αλλοδαποί άνδρας και γυναίκα υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 58 και 52 ετών αντίστοιχα, καθότι είχε λήξει  η άδεια παραμονής τους και παρέμεναν στην Ελληνική Επικράτεια παράνομα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, 47χρονος ημεδαπός, καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει ένα μαχαίρι τύπου στιλέτο, το οποίο και κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού  για παράνομη κατοχή όπλων,  ναρκωτικών και κροτίδων
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 33χρονος ημεδαπός διότι  σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής: α) μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με  κάνναβη συνολικού βάρους δεκαέξι (16) γραμμαρίων, β) σαράντα μια (41) κροτίδες, γ) δυο κυνηγετικά  όπλα ( καραμπίνα – δίκαννο)  και δ) ένα όπλο τύπου FLOBERT.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου άνδρα για τραυματισμό ζώου
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων για τον εντοπισμό αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες το μεσημέρι στο Κάτω Σαμικό πυροβόλησε με κυνηγετικό  όπλο τσοπανόσκυλο  προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του.