Συλλήψεις τσιγγάνων σε Άρτα και Γιάννενα για κλοπές

ImageHandler (3)Ζευγάρι ξάφρισε 62χρονο αλλά εκείνος το αντιλήφθηκε και μετά από λίγη ώρα οι δράστες συνελήφθησαν

Βρήκαν μια πρόφαση για να πλησιάσουν έναν 62χρονο στα Ιωάννινα και να τον κρατήσουν απασχολημένο, ώσπου να καταφέρουν να «βουτήξουν» μέσα από την τσέπη του όσα χρήματα είχε. Ωστόσο, το ζευγάρι των τσιγγάνων δεν κατάφερε να διαφύγει.

Το θύμα αντιλήφθηκε ότι η 36χρονη γυναίκα τον είχε ξαφρίσει όσο εκείνος συνομιλούσε με τον 29χρονο συνοδό της και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Το ζευγάρι εντοπίστηκε άμεσα, το κλεμμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την κατηγορία της κλοπής, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες.

Αλλά και στην περιοχή Καμπή Άρτας, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, από το οποίο είχαν κάνει φτερά ένα χρηματικό ποσό και το κινητό του ιδιοκτήτη μαζί με διάφορα αντικείμενα και έγγραφα. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο τσιγγάνοι ηλικίας 18 και 17 χρόνων, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.ΠΗΓΗ:protothema.gr