Συλλυπητήρια της ΕΕΑΣΚΠ, για το θάνατο του Θ. Μαδιά – «Έφυγε με την πικρία του άδικου σωφρονιστικού συστήματος»

unnamed-3

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του Προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Η ΕΛΠΙΔΑ» Θεόδωρου Μαδιά και τα Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 
Ο αγωνιστής και πρωτεργάτης του Αναπηρικού Κινήματος έφυγε με την πικρία του άδικου σωφρονιστικού συστήματος απέναντι στα Άτομα με Αναπηρία διότι δεν του παρεχόταν οι κατάλληλες συνθήκες για τις απαραίτητες ανάγκες του.
Τα Άτομα με Αναπηρία χρήζουν ειδικής πρόνοιας από το κράτος. Ο Θόδωρος ήταν σε χώρο εγκλεισμού λόγω δικαστικής απόφασης, αλλά δυστυχώς χωρίς τις κατάλληλες υποδομές, οπότε επιδεινώθηκε τραγικά η κατάσταση της υγείας του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ανταπεξέλθει και ταξίδεψε μακριά μας.
Παίρνοντας ως αφορμή τον Θόδωρο απαιτούμε από την Πολιτεία, ανθρώπινες συνθήκες στις ελληνικές φυλακές επανδρώνοντάς τις με επικουρικό προσωπικό, που θα είναι φροντιστές αυτών που αδυνατούν να αυτονομηθούν και να αυτοσυντηρούνται.
Χάσαμε έναν πιστό φίλο και υποστηρικτή του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ στο Αγρίνιο.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με βροντερή φωνή να διεκδικεί με σθένος τα αυτονόητα για τα ΑμεΑ και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το άξιο έργο του.
unnamed-4
 
Καλό Ταξίδι στον Παράδεισο Πρόεδρε Μαδιά!
Το Δ.Σ.