Συλλυπητήριο μήνυμα του Απόστολου Κατσιφάρα, για το θάνατο του π. Πρύτανη, Χρήστου Χατζηθεοδώρου

Εμφάνιση ΔΤ - 2015.09.04 (1) - PIC.jpg

 

Τη θλίψη του για το θάνατο του ομ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και π. πρύτανη του ιδρύματος, Χρήστου Χατζηθεοδώρου, και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για την αιφνίδια απώλειά τους, εκφράζει σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

 

«Ο Χρήστος Χατζηθεοδώρου υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την Ανώτατη Δημόσια Παιδεία από τη θέση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ παράλληλα ως διατελέσας πρύτανης, αγωνίστηκε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του ιδρύματος.

Κάθε απώλεια συμπολίτη μας αποτελεί ένα δυσάρεστο γεγονός που μας θλίβει βαθύτατα. Πολύ περισσότερο όταν χάνουμε ανθρώπους με ήθος, ευγένεια και επιστημονική και κοινωνική προσφορά στον τόπο μας, όπως ο Χρήστος Χατζηθεοδώρου.

Η απώλειά του αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον επιστημονικό κόσμο και την τοπική κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι το έργο του και η προφορά του θα διατηρηθούν, ανεξίτηλα χαραγμένα στις καρδίες μας και στις καρδιές όλων αυτών των παιδιών που τον είχαν δάσκαλο.

Συμπαραστέκομαι στην οδύνη της οικογένειας, των οικείων και των συνεργατών του, και θέλω να τους εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου.»