Συνάντηση του Γρ. Αλεξόπουλου με την πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Κατερίνα Ασημακοπούλου

unnamed

Η παράδοση και η ανάπτυξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η μεταλαμπάδευση της ιστορίας των Καλαβρύτων σε μικρότερες γενιές, καθώς και οι από κοινού δράσεις με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα με την Π.Ε. Αχαΐας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος με την πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Κατερίνα Ασημακοπούλου.

«Η ενίσχυση των συλλόγων σε όλα τα επίπεδα με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επιβάλλεται. Σύλλογοι που ανιδιοτελώς προάγουν την ιστορία του τόπου μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς χωρίς οικονομική ενίσχυση είναι ένα θέμα που μας αφορά και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το υποστηρίξουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις πάμπολλες δράσεις» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος κυρία Ασημακοπούλου ζήτησε την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια, κάτι που ούτως ή άλλως υπάρχει, ενώ τόνισε την ανάγκη ανάδειξης του συλλόγου σε δράσεις και εκδηλώσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Τέλος, τέθηκαν και ζητήματα τεχνικής φύσεως για τη συνδιοργάνωση των προσεχών εκδηλώσεων του Παγκαλαβρυτινού που ως στόχο έχουν την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής μας.