Συνελήφθησαν άμεσα δύο ημεδαποί στο Αγρίνιο για ληστεία

xeiropedes

Οι δράστες ενεργώντας από κοινού, με δύο ακόμη συνεργούς τους, αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού, 650 ευρώ από 25χρονο ημεδαπό.

Συνελήφθησαν, χθες (2-10-2016) το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της ληστείας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε ληστεία, σε βάρος ενός 44χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και ενός ακόμη άνδρα που αναζητείται.

Ειδικότερα, προχθές (1-10-2016) αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, οι δύο συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, με τον 44χρονο, κινούμενοι πεζοί, προσέγγισαν τον 25χρονο εξωτερικά της οικίας του και με την απειλή μαχαιριού αλλά και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ, το οποίο προέρχονταν από εισπράξεις πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Στη συνέχεια, οι τρείς δράστες επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο (αγροτικό), που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού, όπου τους ανέμενε ο τέταρτος συνεργός τους, που αναζητείται και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο αμέσων και συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, εντοπίστηκαν χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, ο 38χρονος και ο 64χρονος, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη του 44χρονου συνεργού τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.