Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό

%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι κλοπές σε καταστήματα και περίπτερα του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού

Συνελήφθη, χθες (12-12-2016) το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες 12-12-2016 το μεσημέρι, αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης, από ταμειακή μηχανή καταστήματος, ιδιοκτησίας 66χρονου ημεδαπού, στο Μεσολόγγι, το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου αξιοποιώντας στοιχεία  ταυτοποίησαν άμεσα τα πλήρη στοιχεία του 34χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, στο Αγρίνιο και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης τους τελευταίους πέντε μήνες, με την ίδια μεθοδολογία, είχε διαπράξει άλλες πέντε κλοπές από τις οποίες οι τρεις σε καταστήματα και οι δυο σε περίπτερα, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.