Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για εκβίαση στη Πάτρα

 

astynomia_3_11

 

Συνελήφθη, χθες (8-11-2015) το μεσημέρι, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.

Ειδικότερα, στις (7-11-2015) το απόγευμα, στο Νέο Ερινεό Αιγίου, 87χρονος ημεδαπός οδηγώντας το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη, προκαλώντας της υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια, ο 34χρονος μαζί με μία συνεργό του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του ηλικιωμένου και ασκώντας του σωματική βία τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην οικία του και να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου με αποτέλεσμα τη ταυτοποίηση των πλήρη στοιχειών του 34χρονου και τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας του, η οποία κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, ο 34χρονος εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.