Συνεργασία του agriniotimes.gr με την ιστοσελίδα bet-on-arme.com για τα προγνωστικά του στοιχήματος

unnamed (2)
Ξεκινάμε από αυτό το Σαβ/κο την συνεργασία με το www.agriniotimes.gr για την ενημέρωση των φίλων που ασχολούνται με το στοίχημα. Λόγω ότι βρισκόμαστε στο τέλος της επίσημης στοιχηματικής σεζόν, για το διάστημα του καλοκαιριού θα δημοσιεύεται ένα άρθρο την εβδομάδα (Σάββατο πρωί). Σε αυτό το άρθρο θα υπάρχουν αναλύσεις και προτάσεις για τους αγώνες που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον το Σαβ/κο.

Οι αγώνες που θα προτείνονται κάθε Σαβ/κο στο agriniotimes, θα είναι αυτοί που θα παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον και θα υπάρχει αξία στο να ποντάρει κάποιος τα χρήματα του. Η πρόταση κάποιου αγώνα δεν είναι προτροπή για στοιχηματισμό γιαυτό παροτρύνουμε συνεχώς τους φίλους που ασχολούνται με το στοίχημα, να ενημερώνονται και να μελετάνε καλά πριν να τοποθετήσουν τα χρήματα τους σε κάποιον αγώνα. Εκτός από τις προτάσεις του Σαβ/κου θα υπάρχουν και κάποιες άλλες ημέρες, άρθρα που θα σας αναλύουν ορισμένες από τις βασικές θεωρίες του στοιχήματος όπως είναι το value bet (αξία στοιχήματος), η γκανιότα, ασιατικά χάντικαπ κλπ.

Συμβουλή : Το πιο βασικό κομμάτι στον στοιχηματισμό είναι πως δεν ποντάρουμε ποτέ χρήματα τα οποία δεν μας περισσεύουν. Το στοίχημα είναι ένα χόμπι που είναι μακροχρόνιο και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βγεις κερδισμένος. Να είστε σίγουροι ότι όπως υπάρχουν τα σερί στις νίκες, άλλο τόσο υπάρχουν και τα σερί στις ήττες. Πριν να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε, σκεφτείτε πως θα αισθανόσασταν αν το στοίχημα που σκοπεύετε να βάλετε θα χάσει. Αν αυτό θα σας κάνει να νιώσετε άσχημα, τότε καλύτερα είναι να μην ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο σπορ.

Το www.bet-on-arme.com είναι μια ιστοσελίδα που ασχολείται με τα προγνωστικά του στοιχήματος από το 2011. Συνεργάζεται με΄κορυφαίους τίπστερ στον χώρο του online στοιχήματος και προσφέρει καθημερινή ανάλυση και προτάσεις τόσο για τους παίκτες που παίζουν σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όσο και για τους παίκτες που παίζουν στο ίντερνετ. Επίσης στην σελίδα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων – βοηθήματα (Βαθμολογίες, στατιστικά, Τζίροι στοιχήματος, Πτώση αποδόσεων) προκειμένου ο κάθε αναγνώστης να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για τους αγώνες που έχει επιλέξει.