Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παπαδάκης, πρωτιά στο νεανικό για Τσιμτσιλή, την βγάζει-δεν την βγάζει η Καινούργιου!

tv211111111

Ποια εκπομπή έπεσε 26,6 μονάδες από την πρώτη έως την τελευταία ώρα προβολής της;

Δεύτερη μέρα στην αρένα για τους πολύ πρωινούς μονομάχους και το αποτέλεσμα του αγώνα που έδωσαν για να κερδίσουν τους τηλεθεατές παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις από αυτό της πρεμιέρας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αύξησε τα ποσοστά του στο σύνολο και έφτασε εύκολα στην κορυφή με ποσοστό 31,2%! Στο δυναμικό κοινό παρουσίασε μικρή υποχώρηση και έκλεισε με 19,2%. Ο ενημερωτικός του αντίπαλος, η Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ, έμεινε σχεδόν στα ίδια επίπεδα στο σύνολο (24,6%), αλλά παρουσίασε μια εντυπωσιακή πτώση στο δυναμικό κοινό από την πρώτη ώρα που παίζει μόνη της, έως την τελευταία. Συγκεκριμένα, το δίδυμο Λυριτζής – Οικονόμου ξεκινά στις 06:00 με ποσοστό 30,6% και καταλήγει στις 10:00 στο 4%!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από τη δεύτερη μάχη της με την Κατερίνα Καινούργιου, βγήκε νικήτρια με ποσοστό στο σύνολο 14,7% και 22,3% στο δυναμικό κοινό. Το Happy Day άγγιξε μετά τις 09:00 το 29,8% -το υψηλότερο νούμερο στο δυναμικό της πρωινής ζώνης χθες. Το «Φτιάξε καφέ να στα πω» πάλεψε με μια …καινούργια Κατερίνα – ευχάριστη έκπληξη στο τιμόνι και συγκέντρωσε 6,6% και 7,5% σε σύνολο και δυναμικό αντίστοιχα.

zappit.gr