Σύλλογος Εστίασης Αγρινίου: Tην Τετάρτη 27 Ιανουαρίου Κλείνουμε τα μαγαζιά μας-Η υγεία δεν διαπραγματεύται

 

 

Σε μία χρονική περίοδο που αξίες και ήθη έχουν απαξιωθεί, δεν μπορούμε να αφήσουμε το ζήτημα της ΥΓΕΙΑΣ των πολιτών στην τύχη του ή στα χέρια κάθε Υπουργού που κάθε φορά εξυπηρετεί διαφορετικά και πονηρά συμφέροντα.

Είναι γεγονός ότι το δημόσιο σύστημα υγείας έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια σε απόλυτο βαθμό. Η δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας διαλύεται και οι μονάδες του ΠΕΔΥ συρρικνώνονται, οπότε οι ασφαλισμένοι αναζητούν περίθαλψη στην ιδιωτική υγεία πληρώνοντας από το υστέρημά τους.

Οι ανασφάλιστοι συνάδελφοι που κάθε μέρα ο αριθμός τους αυξάνεται, βιώνουν τραυματικά την καθημερινή επαφή τους με τις δημόσιες δομές υγείας.

Αυτονόητη απαίτηση και δικαίωμα όλων μας είναι να έχουμε ένα νοσοκομείο ανοικτό και πλήρως στελεχωμένο ώστε να λαμβάνουμε τις υπηρεσίες υγείας που μας αξίζουν και να πάψουμε να είμαστε ασθενείς «ταξιδευτές» στην Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Έτσι λοιπόν ο Σύλλογος Εστίασης Αγρινίου μαζί με τους εργαζομένους στην Υγεία, τους φορείς και τον Δήμο, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα μαγαζιά μας έως 15:00μ.μ. και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της πόλης.

 

Θεωρείται αυτονόητη η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στην προσπάθεια αυτή!

 

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

 

Για το

Δ.Σ.

 

 

Πρόεδρος      

   Τσιρώνης Χρήστος

 

Γραμματέας

  Ζήσης Μιχάλης