Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Α.Ε.Κ. (0-0) Παναιτωλικός

173309

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά με τις δυο ομάδες (Α.Ε.Κ. και Παναιτωλικό) να παραμένουν στο 0-0. Μπορείτε να δείτε τις σημαντικότερες φάσεις αλλά και τις ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησε η εξ αναβολής αναμέτρηση.

4′: Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Αϊντάρεβιτς έπιασε ένα δυνατό σουτ -έξω από την περιοχή και αριστερά- και ανάγκασε τον Κυριακίδη να εκτιναχθεί στην απέναντι γωνία και να αποκρούσει δύσκολα! Στη συνέχεια της φάσης, ο Σιμόες έπιασε νέο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

5′: Έπειτα από ωραία σέντρα του Σιμόες από δεξιά, ο Γιόχανσον έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν ήταν δυνατή και κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη.

10′: Δυνατά έχει μπει στο παιχνίδι η ΑΕΚ, που έχει πάρει γρήγορα τον έλεγχο και έχει κλείσει ήδη τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους.

11′: Καλή φάση για την ΑΕΚ! Έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Αϊντάρεβιτς, ο Μάνταλος έπιασε φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε και πάλι.

16′: Μετά το δυνατό ξεκίνημα της ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός έχει ισορροπήσει στα τελευταία λεπτά και προσπαθεί να εκδηλώσει κάποιες επιθέσεις.

21′: Ο Πατίτο έκανε ωραία ενέργεια και επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Πέκχαρτ δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή και να στείλει την μπάλα προς την εστία του Παναιτωλικού.

23′: Καλή φάση για την ΑΕΚ! Μετά από ωραία μπαλιά του Λαμπρόπουλου, ο Γκάλο βγήκε μόνος από δεξιά, αλλά η σέντρα που έκανε ήταν πολύ δυνατή, με αποτέλεσμα ο Πέκχαρτ να βρει την μπάλα με το στήθος και να τη στείλει πάνω από την εστία.

25′: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του Κυριακίδη, η μπάλα φτάνει στον Πέκχαρτ, αλλά η προβολή του Τσέχου προ κενής εστίας κοντράρεται σωτήρια για τον Παναιτωλικό από τον Μαρκόφσκι!

31′: Έχει ανέβει και πάλι η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά, με τον Παναιτωλικό να παίζει πίσω από τη σέντρα.

36′: Φάουλ για την ΑΕΚ σε καλή θέση (έξω από την περιοχή και αριστερά). Το κέρδισε ο Πέκχαρτ από τον Κούσα, που πήγε με τις τάπες στο πόδι του Τσέχου και θα έπρεπε να δει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα.

37′: Ο Γκάλο εκτέλεσε το φάουλ, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στο τείχος και απομακρύνθηκε.

45’+1′: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από γύρισμα του Μάνταλου από αριστερά, ο Γιόχανσον σουτάρει από κοντά και η μπάλα κοντράρει σε σώματα! Στη συνέχεια της φάσης ο Πατίτο πιάνει νέο σουτ -που επίσης κοντράρει- και έπειτα ο Σιμόες δοκιμάζει επίσης να απειλήσει, με το δικό του σουτ έξω από την περιοχή να κόβεται κι εκείνο από αμυντικό!

 

Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού Α.Ε.Κ. – Παναιτωλικός:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Λουίς Ρότσα, Κουτρομάνος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Φάρλεϊ, Μουνιός, Μαρκόφσκι.
Αναπληρωματικοί για τους Αγρινιώτες οι: Κριστιάνο, Μάλης, Μάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Μιχάι, Βασιλούδης.

Α.Ε.Κ. (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Πατίτο, Πέκχαρτ.
Στον πάγκο για την «Ένωση» οι: Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας.

sport-fm.gr