Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Παναιτωλικός (0-0) Π.Α.Ο.Κ.

84940

Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι φάσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, αφού από τα ξημερώματα της Τετάρτης βρέχει ασταμάτητα. Δείτε τις καλύτερες φάσεις.

44‘ Ο Μάρκος Πάουλο φεύγει απέναντι από τον Γλύκο, ωστόσο κόβεται με οφσάιντ. Δύσκολη φάση, δεν βοηθάει και η κάμερα που δεν ήταν στην ευθεία!

42‘ Πολύ καλό γύρισμα του Κίτσιου, δεν προλαβαίνει ο Μυστακίδης να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

22‘ Ο Κουλούρης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ αλλά βρήκε στον Χαντάκια και πέρασε κόρνερ.

15′ Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Μουνιός πήρε την πάσα από τον Μαρκόφσκι, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή ήταν κακό!

9′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Εκτέλεση φάουλ του Μάρκος Πάουλου, ο Βαρέλα προσπάθησε να κόψει και έστρωσε στον Μύγα, αλλά το πλασέ του τελευταίου στην κίνηση βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

1′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Τραγικό γύρισμα του Ροντρίγκες, ο Κουλούρης επωφελήθηκε και έφυγε ολομόναχος απέναντι από τον Κυριακίδη με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να τον κόβει με τα πόδια την ώρα που ο νεαρός φορ προσπάθησε να τον περάσει!

Οι αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μουνιός, Μαρκόφσκι.

Στον πάγκο για τους Αγρινιώτες: Κολοβούρης, Κλέσιο, Βιέιρα, Βασιλούδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μιχάι, Μάλης.

 

Π.Α.Ο.Κ. (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης.

Στον πάγκο για τους Θεσσαλονικείς: Σιαμπάνης, Κάτσε, Περέιρα, Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης, Δημητριάδης, Κάνιας

 

με πληροφορίες, sport-fm.gr