Τα διπλά… ποσοστά στο νεανικό κοινό για την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

tile1-682x384

Ποια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή επέλεξαν οι τηλεθεατές;
Η πρώτη ψυχαγωγική μάχη της σεζόν για την τηλεθέαση είναι γεγονός! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα του Happy Day βρέθηκαν για πρώτη φορά στην τηλεοπτική αρένα απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της. Από τη μία η απόλυτα επιτυχημένη εκπομπή του Alpha που κερδίζει σταθερά τους τηλεθεατές εδώ και τρία χρόνια και από την άλλη η ανανεωμένη Κατερίνα που δοκιμάζεται σε κάτι …καινούργιο για την ίδια. Πού έγειρε η ζυγαριά της Nielsen το πρωί της Δευτέρας;

Το Happy Day κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά στην τηλεθέαση αλλά με κάποιες απώλειες. Συγκεκριμένα, στον Alpha παρέμεινε το 11,3% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 18,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ η νέα πρόταση του Epsilon σημείωσε 10% και 9,2% αντίστοιχα.

Από τις 09:00 έως τις 10:30 η Σταματίνα παρέμεινε πάνω από το 20% στο κοινό 15-44. Η εκπομπή, με «σφιχτή» δομή, γρήγορες εναλλαγές στη θεματολογία και την απαραίτητη δόση Βερύκιου – Λάμπρου, αντιστάθηκε στον ανταγωνισμό. Η υψηλότερη επίδοση της Κατερίνας ήταν μεταξύ 09:00 – 10:00 όπου έφτασε στο 11,8 στο σύνολο. Η πρεμιέρα της παρουσιάστριας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό, καθώς εκτός από το εντυπωσιακό της πλατό κατάφερε να ξεχωρίσει και η ίδια σε κάτι που σίγουρα της ταιριάζει περισσότερο από το περσινό «Λόγω TiVis».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται μόνο για την πρώτη αναμέτρηση των δύο εκπομπών και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

zappit.gr