Τα «κλειδιά» στον Μαντζουράκη και τη νέα σεζόν

1395659

 

Η δουλειά που έχει κάνει ο Γιάννης Μαντζουράκης στον Παναιτωλικό αρχίζει να φαίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές και το έχει καταλάβει και ο «ισχυρός» άνδρας της Αγρινιώτικης ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος έχει αποφασίσει να δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας στον Γιάννη Μαντζουράκη.

 

Ο Φώτης Κωστούλας μετά την «πεντάρα» από την Καλλονή αποφάσισε να «σώσει» τη χρονιά επιλέγοντας να φέρει στο Αγρίνιο τον πολύπειρο Γιάννη Μαντζουράκη, όπως ο «Ρουμάνος» έκανε μια αξιοσέβαστη δουλειά. Έβαλε πολλά στοιχεία μέσα στην ομάδα, την βελτίωσε πάρα πολύ στον τομέα της τακτικής, έβαλε μέσα στο κλίμα της ομάδας τη λέξη πειθαρχεία και κατάφερε να… ελευθερώσει παίκτες. Γενικώς, η αγωνιστική εικόνα του Παναιτωλικού έχει αλλάξει άρδην, με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο της ομάδας.

Ένα ακόμη επίσης υπέρ είναι η προώθηση των νέων ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Γιώργος Μύγας, τον οποίο ο Γιάννης Μαντζουράκης τον βοήθησε, εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του και μέσα από τις προπονήσεις τον βοήθησε στο να εξελιχθεί και να γίνει από τους καλύτερους παίκτες στο ρόστερ. Επίσης, υπάρχουν κι άλλα νέα παιδιά που έρχονται και έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως ο Βασιλούδης και ο Χαντάκιας. Το πρότζεκτ αυτό είχε ξεκινήσει επί Πόντες, ασχέτως αν δεν ολοκληρώθηκε.

Όλα αυτά λοιπόν ήταν αρκετά για τον Φώτη Κωστούλα και τον οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του JOINSPORTS, στο να πάρει την απόφαση να συνεχίσει με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ρεπορτάζ: Θάνος Δημάτσας

http://www.joinsports.gr/