Τα email δικαιώνουν τον Τραμπ: Η Κλίντον έπαιρνε από πριν ερωτήσεις του debate

imagehandler-1

Συνεργάτης του CNN – που μετά τις αποκαλύψεις παραιτήθηκε- γνώριζε και τροφοδοτούσε την Χίλαρι με πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις ερωτήσεις που θα δεχόταν σε debates

Τελικά ο Ντονάλντ Τράμπ είχε δίκιο όταν κατηγορούσε την Χίλαρι Κλίντον πως είχε στην κατοχή της κάποιες ερωτήσεις από το debate νωρίτερα για να τις προετοιμάσει.

Στα πρόσφατα emails από την εκστρατεία της Χίλαρι που διέρρευσε το WikiLeaks, φαίνεται ότι η Donna Brazile, αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργάτης του CNN είχε στη διάθεσή της πολλές λεπτομέρειες σχετικά με ερωτήσεις που έγιναν στο debate.

Σε ένα από τα email φαίνεται ότι η Brazile έδινε λεπτομέρειες στο επιτελείο της Κλίντον για το τι θα κληθούν να συζητήσουν σε debate του CNN που έγινε στις  6 Μαρτίου.

Μια άλλη διαρροή από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χίλαρι δείχνει ότι η πρώην -πλέον- συνεργάτης του CNN έστειλε πριν το debate μια ερώτηση στην Χίλαρι Κλίντον. Μετά την διαρροή το CNN ανακοίνωσε ότι η Brazile υπέβαλε την παραίτησή της την οποία και έκανε δεκτή στις 14 Οκτωβρίου.

Οι εκ των έσω πληροφορίες βέβαια κρατούσαν από παλιά. Στις αρχές του μήνα ένα άλλο email που αποκάλυψαν τα Wikileaks με αποστολέα την Donna Brazile έδινε πληροφορίες σε ερώτηση σχετικά με τη θανατική ποινή που η Χίλαρι κλήθηκε να απαντήσει την επόμενη ημέρα σε εκδήλωση.

protothema.gr