Τους «τρολάρει» η ΑΕΚ!

FOOTBALL LEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ

Ο Ολ. Βόλου πάλεψε για την έκπληξη στο ΟΑΚΑ, αλλά η ΑΕΚ δεν χαρίστηκε. Κάνοντας και πάλι μόνο τα απαραίτητα, η Ένωση πήρε με σκόρερ τον Γροντή τη νίκη, 1-0, που την φέρνει αγκαλιά με την επιστροφή.

Τα (θεωρητικά) εύκολα έκανε για ακόμη ένα ματς στα πλέι-οφ η ΑΕΚ… δύσκολα! Η «Ένωση», δεν παρουσίασε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου την βελτίωση που περίμεναν οι οπαδοί της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, όμως και πάλι έφτασε στον στόχο της και έβαλε ακόμη ένα τρίποντο στο «σακούλι», 1-0.

Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους», που ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο Δημήτρης Γροντής (48’). Σημαντικές ευκαιρίες για να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους –στο πρώτο 45λεπτο- έχασαν οι παίκτες του Ελευθερόπουλου, που σε γενικές γραμμές έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές για την ΑΕΚ, Μπακάκης,Γροντής και Φαγέ, με την κατάσταση του 24χρονου μπακ να δείχνει σοβαρή.

Έπειτα και από αυτή τη νίκη, η ΑΕΚ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα.

Βαθμολογία
1. ΑΕΚ 22
2. Ηρακλής 19
3. Απόλλων Σμύρνης 7
4. Λάρισα 6
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3

sport-fm.gr