Το «αντίο» του Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / XANTHI - PANATHINAIKOS

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του μέσω του Instagram ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς το παιχνίδι (2-0) με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα.

«Αντίο» στον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του είπε μέσω Instagram μετά το ματς (2-0) με τον ΠΑΟΚ (αγωνίστηκε σε ολόκληρο) ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Κροάτης στόπερ φόρεσε για τελευταία φορά την πράσινη φανέλα, αν και η νυν ομάδα του έχει να δώσει ακόμη δύο παιχνίδια για τα play off της Super League, με Αστέρα εντός και Ατρόμητος εκτός.

Ωστόσο, αφού ο στόχος του «τριφυλλιού» επετεύχθη (πρώτη θέση και συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League), ο 29χρονος αμυντικός θα πάρει νωρίτερα άδεια από τους νυν συμπαίκτες του. Σύντομα θα ενσωματωθεί στην Εθνική Κροατίας, καθώς έχει δύσκολο ματς με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2016 στις 12 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια θα του απομείνει λίγος χρόνος για να ξεκουραστεί, διότι η προετοιμασία με την Ντιναμό Μόσχας για την νέα σεζόν ξεκινούν πολύ νωρίς, λόγω των προκριματικών του Champions League.

Μάλιστα, τα έφερε έτσι η… μοίρα και το τελευταίο του ματς επί ελληνικού εδάφους ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες στις οποίες υπηρέτησε στη χώρα μας, τον Παναθηναϊκό (2013-15) και τον ΠΑΟΚ (2012-13), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off.

«Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις καταπληκτικές στιγμές που πέρασα στην Αθήνα! Όμως η ζωή με πάει αλλού. Κάναμε τη δουλειά μας, ΜΠΡΑΒΟ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που υποστηρίζουν την ομάδα μας», αναφέρει στο ποστάρισμα.

sport-fm.gr