Το ευχαριστώ του Παναιτωλικού στον Ράφαελ

rafael

Μετά από δύο χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον Ράφαελ Μπρακάλι. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήρθε στον Παναιτωλικό το καλοκαίρι του 2013, έχοντας ήδη κάνει καριέρα σε ομάδες της χώρας του (Παουλίστα, Γιουβεντούντ, Νασιονάλ) και της Πορτογαλίας (Ολανένσε, Πόρτο).

Υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας σε 32 αγώνες την περίοδο 2013-2014 και σε 25 την περίοδο 2014-2015. Η σιγουριά και η σταθερότητα χαρακτήρισε τις εμφανίσεις του, ενώ σε πολλούς αγώνες με αποτελεσματικές επεμβάσεις συνέβαλε με την ατομική του απόδοση στα επιτυχή αποτελέσματα. Η αγωνιστική του απόδοση, η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός, η διάθεση για προσφορά στην ομάδα, σε συνδυασμό με τον άψογο χαρακτήρα του, τον καταξίωσαν ως ένα από τους σημαντικότερους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτή τη διετία και για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας. Ευχόμαστε υγεία στον ίδιο και την οικογένειά του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.