Το Ε.Κ.Αγρινίου γιορτάζει με συγκέντρωση την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 

 

Το Ε.Κ.Α. , στα πλαίσια του γιορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, καλεί την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρών στη συγκέντρωση την Τρίτη 8 Μάρτη και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία Αγρινίου για να τιμήσουμε την 159η επέτειο από την εξέγερση  των εργατριών στη Νέα Υόρκη που ζητούσαν ανθρώπινη ζωή, δουλειά, ισοτιμία και δικαιώματα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με νέες δυνάμεις και πείρα , για να φτάσουμε ως το τέλος , για να ολοκληρωθεί ο δρόμος που άνοιξαν.

Αγώνας για ζωή χωρίς φτώχεια, ανεργία , πολέμους, προσφυγιά.

Αγώνας ενάντια στη βαρβαρότητα της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ, των μονοπωλίων, που γεννά πολέμους με τραγικά αποτελέσματα , ξεριζώνοντας   ανθρώπους από τις πατρίδες τους  που περιπλανώνται μερόνυχτα για μια καλύτερη ζωή αλλού και  πνίγονται στο Αιγαίο στα χέρια των δουλεμπόρων.

Δυναμώνουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες .

Η διαδήλωση  στις 8 Μάρτη να αποτελέσει σταθμό για την προετοιμασία της 48ωρης απεργίας όταν η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει για συζήτηση – ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο – λαιμητόμο για την κοινωνική ασφάλιση.

Έχουμε τη δύναμη  η εργατική τάξη , η μικρομεσαία αγροτιά, οι μικροΕΒΕ , οι γυναίκες των λαϊκών νοικοκυριών και η νεολαία  να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα σε βάρος της κοινωνικής ασφάλισης.

 

ΖΗΤΩ η 8 Μάρτη, σύμβολο αγωνιστικής διεκδίκησης με πυξίδα

τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

 

Όλοι στη συγκέντρωση την ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ στις  19:00

στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.