Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple είναι σχεδόν έτοιμο για τεστ

Η Apple σίγουρα δουλεύει πάνω σε ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με νέα έγγραφα που δείχνουν πως το φημολογούμενο Project Titan είναι κάτι περισσότερο από μια σκέψη για την εταιρεία.

Φήμες για την δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Apple ξεκίνησαν στην αρχή της χρονιάς με μια ανακοίνωση να αναμένεται κάποια στιγμή το 2020 το συντομότερο.

Η εφημερίδα Guardian όμως αναφέρει πως η Apple είναι ήδη σε διαδικασία τεστ αυτού του εγχειρήματος μιας και προσπαθεί να βρει έναν χώρο για αυτό ακριβώς τον σκοπό.

Οι μηχανικοί της Apple λοιπόν σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα συναντήθηκαν με επίσημους εκπροσώπους της GoMentum Station τον Μάιο με θέμα συζήτησης την μετατροπή μιας ναυτικής βάσης στο San Francisco σε ένα χώρο testing για το εν λόγω ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σε έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο μηχανικός της Apple Fran Fearon έγραφε: “Θα θέλαμε να κατανοήσουμε τον χρόνο και την διαθεσιμότητα του χώρου αλλά και το πως θα μπορούσαμε να οργανώσουμε τις δραστηριότητες και των άλλων εμπλεκομένων που το χρησιμοποιούν”.

Περισσότερες πληροφορίες για το Apple Car παραμένουν ακόμη άγνωστες. Ο Tim Cook φέρετε πάντως να έδωσε το πράσινο φως για αυτό τον περασμένο χρόνο.

Μια ομάδα 100 και πλέον μηχανικών ήδη φαίνεται να δουλεύουν πάνω σε αυτό μακριά από το κεντρικό campus της εταιρείας.

Αν η Apple επιλέξει τελικά το GoMentum Station τότε θα έχει πρόσβαση στην μεγαλύτερη ασφαλή περιοχή δοκιμών στον κόσμο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από μεγάλες εταιρείες αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com