Το μακιγιάζ που γοητεύει τους άντρες

550_334_404437Η παρακάτω έρευνα σίγουρα θα αλλάξει την άποψη σου για το μακιγιάζ του «πρώτου ραντεβού».

Ετοιμάζεσαι να βγεις με τον μεγάλο έρωτα και έχεις ξεκινήσει τις προετοιμασίες εδώ και 2 ώρες! Μαλλιά, μακιγιάζ, έμφαση στο βλέμμα, χωρίς βέβαια να παραλήψεις να δοκιμάσεις τα τρικ που θα σου χαρίσουν σαγηνευτικά και σαρκώδη χείλη….

Μήπως είναι χαμένος κόπος όλη αυτή η διαδικασία;

Νέα μελέτη που έγινε από τον ψυχολόγο, Άλεξ Τζόουνς, του Πανεπιστημίου Μπανγκόρ αποκαλύπτει ότι οι άντρες θεωρούν μια γυναίκα πολύ πιο όμορφη όταν φορά ελάχιστο ή και καθόλου μακιγιάζ!

Πιο συγκεκριμένα, στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες προτιμούν έως και κατά 40% λιγότερο μακιγιάζ στις γυναίκες! Ενώ αν και οι περισσότεροι συμμετέχοντες φάνηκε να πιστεύουν ότι το πολύ μακιγιάζ θεωρείται σε γενικές γραμμές ελκυστικό, η συντριπτική πλειοψηφία δήλωσε πως δεν το προτιμά και δεν το βρίσκει θελκτικό.

Βέβαια ο Τζόουνς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ορισμός της «ομορφιάς» παίζει υποκειμενικό ρόλο και έχει να κάνει κυρίως με την αυτοεκτίμηση του άνδρα ή της γυναίκας. Παρ’ όλα αυτά εμείς κρατάμε ότι όσο πιο natural το αποτέλεσμα στη συνολική σου εμφάνιση, τόσο πιο φυσική θα δείχνεις και στην υπόλοιπη συμπεριφορά σου! Ξέχνα λοιπόν το έντονο μακιγιάζ και αγάπησε τα αδύνατα και δυνατά σου σημεία!

Πηγή: faysbook.gr