Το περίφημο «φιδάκι» σε νέα έκδοση

 

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια είτε στον υπολογιστή, είτε στο κινητό και έχετε ελεύθερο χρόνο (καθώς το πιθανότερο είναι να «κολλήσετε»), τότε μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε το Slither.io

Το αποκαλούν «φιδάκι» του 21ου αιώνα γιατί είναι η πιο εξελιγμένη μορφή του γνωστού παιχνιδιού που καθήλωνε για ώρες τους κατόχους κινητών της Nokia.

Είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS συσκευές, ενώ προσφέρεται και σαν παιχνίδι από τον browser του υπολογιστή σας. Είναι μία πιο σύγχρονη και διασκεδαστική μορφή του παιχνιδιού «φιδάκι», καθώς την ίδια στιγμή που παίζετε εσείς, άλλοι χρήστες από όλο τον κόσμο προσπαθούν να ελέγξουν τα δικά τους «φίδια» και να αποφύγουν το δικό σας, αλλά και να μαζέψουν όσο περισσότερους πόντους γίνεται, αυξάνοντας το μήκος τους.

Αν καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα από τα 10 μεγαλύτερα φίδια την ώρα που παίζετε, το όνομά σας θα εμφανιστεί στον πίνακα πάνω δεξιά με τους καλύτερους παίκτες.

Δεν πρόκειται για ένα ιδιαίτερα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά είναι αρκετά… εθιστικό για τους χρήστες που το ξεκινούν. Αν κάποιο άλλο φίδι πέσει πάνω στο δικό σας, τότε χάνει και καταστρέφεται, αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και με εσάς!

Η διαφορά βέβαια με το απλό φιδάκι είναι ότι εδώ μπορείτε να διασχίσετε τη δική σας ουρά για να γλιτώσετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε, καθώς είναι επιτρεπτό να πέσετε επάνω στο δικό σας σώμα. Στόχος σας είναι πάντα να «τρώτε» τα φωτεινά μπαλάκια και να αυξάνετε το μήκος σας, ενώ έξτρα πόντοι δίνονται αν «φάτε» ό,τι έχει απομείνει από ένα μόλις διαλυμένο φίδι.

Το «φιδάκι» του 21ου αιώνα μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα slither.io.

http://www.real.gr/