Το ποιος παίζει με τη δημόσια υγεία και λέει ανακρίβειες, αφήστε να το κρίνουν οι δημότες του Αιτωλικού

po-logo-koinoniamprosta

Προς Δήμο και ΔΕΥΑΜ: Το ποιος παίζει με τη δημόσια υγεία και λέει ανακρίβειες, αφήστε να το κρίνουν οι δημότες του Αιτωλικού.

Με αφορμή απαντητικές σας ανακοινώσεις αναφορικά με τη χρηματοδότηση μελέτης 100.000 ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για την υδροδότηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, επισημαίνουμε τα εξής:

  • Η πράξη ένταξης, επαναλαμβάνουμε, αφορά μελέτη υδροδότησης του Δήμου Μεσολογγίου και ως εκ τούτου είστε υποχρεωμένοι με το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι και να δώσετε οριστική λύση στο πρόβλημα.
  • Το ότι το εσωτερικό δίκτυο Μεσολογγίου είναι πεπαλαιωμένο είναι γνωστό σε όλους. Ετοιμάστε λοιπόν τις σχετικές μελέτες και εδώ είμαστε. Ενδεχόμενες όμως αστοχίες σας πιθανόν να οξύνουν το πρόβλημα.
  • Το ποιος παίζει με τη δημόσια υγεία, είναι γνωστό στους δημότες του Αιτωλικού (δηλώσεις σας μετά τις δημοτικές εκλογές για επικοινωνία με τον τότε Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά που θα σώζατε τη Βενετία του βορά, δηλώσεις σας εδώ και ένα χρόνο, στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι οι Αιτωλικιώτες θα πίνουν νερό με λάστιχο στην πλατεία, εξαγγελίες για μεταφορά του νερού από την ΤΕΡΝΑ και επιλογή υδροδότησης από τη μολυσμένη πηγή Κεφαλοβρύσου).

Σε κάθε περίπτωση, όλοι πρέπει να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα, στην κατεύθυνση οριστικής του λύσης και όχι να το περιπλέξουμε ακόμα περισσότερο.       

 

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»