Το τέρας της λίμνης των Κρεμαστών(video)

11

Υπάρχουν τελικά τέρατα; Μήπως όντως οι τοπικοί θρύλοι και παραδόσεις που αναφέρονται σε περίεργα πλάσματα που σπέρνουν τον φόβο και την ανησυχία βασίζονται σε κάποια πραγματικότητα που μόνο οι παλιοί γνωρίζουν ; Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε ακούσει παρόμοιες ιστορίες απο τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξεμυτίσουμε, ειδικά το βράδυ, απο το σπίτι μας στο χωριό .
Ένας συντοπίτης μας, ο Χρήστος Μακροζαχόπουλος, προσπάθησε να ανακαλύψει τι μπορεί τελικά να κρύβεται, κάτω απο τα  πρασινογάλανα νερά της λίμνης των Κρεμαστών. Μια λίμνη γεμάτη ένταση  και μυστήριο. Στο βυθό της έχει κρύψει μια ολόκληρη ιστορία που μόνο οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν καλά και όπως φαίνεται απο το παρακάτω βίντεο, είναι φανερά ανήσυχοι  και αναστατωμενοι απο αυτό που συμβαίνει!!!
Ο Χρήστος Μακροζαχόπουλος είναι ένας νεαρος με καταγωγή απο Ψηλόβραχο και

Επισκοπή. Ασχολείται ενεργά με τα καλλιτεχνικά όπως τη ζωγραφική και τα κομικς και το τελευταιο διάστημα έχει επιδοθεί στην εξιχνίαση της υπόθεσης που αφορά την ύπαρξη ενός αποτρόπαιου τέρατος που φαίνεται να κόβει βόλτες κάτω απο την Γέφυρα της Επισκοπής.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται…

 

http://parakampylianews.blogspot.gr/