Το Playstation 4 Pro ήρθε και στην Ελλάδα!

playstation4_pro4_710_355

Η Sony κυκλοφορεί το νέο PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) στην ελληνική αγορά και αλλάζει για ακόμα μία φορά τον τρόπο που θα παίζουμε videogames

Για πρώτη φορά στην ιστορία του PlayStation η Sony κυκλοφορεί ένα σύστημα αναβαθμισμένων  δυνατοτήτων χωρίς να καταργεί το ήδη δημοφιλές Playstation 4.
To νέο Playstation 4 Pro έρχεται στην ουσία για να συμπληρώσει το βασικό Playstation 4 και να καλύψει το κενό που υπάρχει στις ανάγκες για videogames στις 4Κ τηλεοράσεις.
Το Playstation 4 Προ διαθέτει νέα σχεδίαση και βελτιωμένες δυνατότητες με νέο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών που του επιτρέπουν να απεικονίζει πολύ περισσότερη λεπτομέρεια και εντυπωσιακή οπτική ακρίβεια σε 4K ανάλυση δίνοντας την ευκαιρία σε όσους χρήστες να απολαμβάνουν όλους τους τίτλους του PS4 σε ακόμα καλύτερη ποιότητα (1080p), με ταχύτερο και σταθερότερο ρυθμό καρέ (frame rate).
Ακόμα ένα στοιχείο που κάνει Playstation 4 Pro να ξεχωρίζει είναι η υποστήριξη της τεχνολογίας απεικόνισης HDR (Υψηλού Δυναμικού Εύρους/High Dynamic Range) η οποία προσφέρει ακόμη πιο ρεαλιστική και ζωντανή απεικόνιση και κατά το δυνατό πιο κοντινή στον τρόπο που το ανθρώπινο μάτι βλέπει τον πραγματικό κόσμο (φυσικά αν και η τηλεόραση το υποστηρίζει).
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάθε παιχνίδι του PS4, που κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει στο μέλλον, θα “τρέχει” κανονικά και στο PS4 Pro.
Εκτός όμως από τα videogames το Playstation 4 Pro είναι κι ένα πολύ καλό σύστημα ψυχαγωγίας που αν και δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή 4K Bluray μπορεί να παίξει 4K βίντεο μέσα από διαδικτυακές υπηρεσίες όπως είναι το Netflix και το YouTube.
Άλλες αλλαγές που έχει το νέο PS4 Pro είναι η προσθήκη μίας ακόμα USB θύρας στην πίσω πλευρά του ενώ και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος αλλάζει και θα είναι στο 1TB για να επιτρέπει στο χρήστη την αποθήκευση ακόμη περισσότερων παιχνιδιών, demos, ψηφιακού περιεχομένου και αγαπημένων gameplay βίντεο.
Το νέο Playstation 4 Pro απευθύνεται τόσο στους απαιτητικούς gamers (που έχουν Playstion 4 και τηλεοράσεις 4Κ και θέλουν να έχουν την απόλυτη εμπειρία gaming οπότε θα κάνουν την αλλαγή) αλλά και σε όσους δεν έχουν Playstation 4 και θέλουν μία νέα κονσόλα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους για gaming υψηλής ποιότητας.

Τέλος το νέο Playstation 4 Pro κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου και η τιμή του θα είναι στα 399€

newsit.gr