Τραγωδία Μεσολογγίου – Ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα – Και οι δύο πνίγηκαν(video)

φωτό από eurokinissi

φωτό από eurokinissi

Ανατροπή στο θρίλερ του Μεσολογγίου, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς ήταν ο ένας από τους δύο φίλους, που δεν κατείχε δίπλωμα αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές αναζήτησαν το όνομα του στα τερματικά της ΕΛ. ΑΣ από όπου προέκυψε ότι δεν κατείχε δίπλωμα αυτοκινήτου.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους επιλέχτηκε να οδηγήσει το αυτοκίνητο ο Κορδώσης και όχι ο ιδιοκτήτης του Βασίλης Γρατσάνης.

Ενδεχομένως ο Κορδώσης να ανέλαβε να οδηγήσει το αυτοκίνητο στην επιστροφή επειδή ο φίλος του είχε πιεί.

Πνιγμό δείχνει η νεκροψία

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εκπομπής Live –Νews στο Ε με τον Νίκο Ευαγγελάτου, η νεκροτομή στον έναν από τους δύο άνδρες, τον Βασίλη Γρατσάνη, δείχνει ότι η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός, ενώ το πτώμα του άτυχου άνδρα δεν έφερε ούτε ένα χτύπημα, εσωτερική ή εξωτερική κάκωση από το τροχαίο.

Κανένα ίχνος ή εύρημα δεν συνηγορεί σε εγκληματική ενέργεια, δήλωσε στο Ε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, “ο θάνατος προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος” συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ο θάνατος του δεύτερου άνδρα οφείλεται επίσης σε πνιγμό..

Ανατριχιαστικό είναι το γεγονός ότι αν η εκτροπή του οχήματος είχε γίνει αντιληπτή τη στιγμή που σημειώθηκε, ίσως να είχαν προλάβει τους δύο φίλους ζωντανούς…

Την ίδια ώρα η αυτοψία στο σημείο δείχνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος στο σημείο, γεγονός που συνηγορεί υπέρ του σεναρίου ότι ο οδηγός είτε δεν πρόλαβε να αντιδράσει είτε στο δρόμο υπήρχε κάποιο εμπόδιο και έτσι το αυτοκίνητο κατέληξε στο αυλάκι παρασύροντας στον θάνατο τους δύο φίλους…http://www.newsit.gr/