Τσίπρας στους χρυσούς διεθνείς: «Δεν θα επιτρέψουμε το ποδόσφαιρο να γίνει πεδίο αξιόποινων πράξεων»

152947

Την πρόθεση της κυβέρνησης για τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο επανέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας, στο… εισαγωγικό μήνυμά του προς την αντιπροσωπεία της Εθνικής του 2004. «Αυτό ζητά η ελληνική κοινωνία» είπε.

Στο ίδιο τραπέζι με τη χρυσή φουρνιά του 2004 έκατσε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος το… αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην εισαγωγή της κουβέντας του με την αντιπροσωπεία της τότε Εθνικής (Φύσσας, Τσιάρτας, Μπασινάς, Σεϊταρίδης), ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την πρόθεσή του για κάθαρση και εξυγίανση, κάτι που όπως χαρακτηριστικά τόνισε αποτελεί «επιθυμία όλης της ελληνικής κοινωνίας».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της συνάντησης μας. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές που ζητά η ελληνική κοινωνία», είπε αρχικά ο Τσίπρας, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Μαξίμου, πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να παίζεται κάτω από συγκεκριμένους και ίσους κανόνες. Όπως αγωνιώ εγώ, έτσι αγωνιά και η κοινωνία για τις εξελίξεις. Θα ήθελα από εσάς τις βαθιές γνώσεις σας για να βγούμε από το αδιέξοδο. Είμαι προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το ποδόσφαιρο πεδίο αξιόποινων πράξεων».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τσιάρτας ανέφερε: «Δεχθήκαμε την πρόσκλησή σας, γιατί αφουγκραζόμαστε αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε τη διάθεση να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι προκύψει»

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

sport-fm.gr