Τσου-Καλά τα κατάφερε!Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Με το αυτογκολ του Τσουκαλά να ανοίγει τον δρόμο της νίκης και την γκολάρα του Μαρκόφσκι να την σφραγίζει, ο Παναιτωλικός μετά από 2 μήνες νίκησε ξανά (2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα)!

Πέρσι είχε φτάσει κοντά στα πλέι οφ και φέτος στον Παναιτωλικό περίμεναν μια τουλάχιστον ίδια πορεία. Στις πρώτες εννιά αγωνιστικές όμως οι Αγρινιώτες ήταν σκιά του εαυτού τους, φτάνοντας μάλιστα στην τρίτη από το τέλος θέση με μόλις 8 βαθμούς. Έτσι ο σημερινός αγώνας επί του επίσης κακού το τελευταίο διάστημα ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τελικός για τα… καναρίνια.

Αυτόν τον τελικό οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη τον κέρδισαν επικρατώντας με 2-1, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και επέστρεψαν στις νίκες μετά τις 13 Σεπτεμβρίου και το 1-0 επί του Πανθρακιού για την 3η αγωνιστική.

Για να έρθει αυτή η σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους χρειάστηκε αρχικά το αυτογκόλ του Τσουκαλά, η… γκολάρα του Μαρκόφσκι, αλλά κυρίως οι εκπληκτικές αποκρούσεις του Κυριακίδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός γλιτώνοντας την ομάδα του από τουλάχιστον τρεις τρομερά δύσκολες περιπτώσεις και συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει αυτό το τρίποντο και βοηθάει εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά τον Παναιτωλικό.

http://www.gazzetta.gr/