Υπέγραψε ο Βιγιαφάνιες – Και με τη βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού

Υπέγραψε ο Βιγιαφάνιες - Στον Λεβαδειακό ο Ατζαγκούν

 

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει άλλη μια μεταγραφή, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Βιγιαφάνιες πέρασε χθες από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα τα οποία τον «δένουν» με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα ο παίκτης βρίσκεται στο Αγρίνιο όπου προετοιμάζεται με τον Παναιτωλικό για το παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμος για προπονήσεις και το επόμενο παιχνίδι των πράσινων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η απόκτηση του Βιγιαφάνιες να ανακοινωθεί και σήμερα από την πράσινη ΠΑΕ.

Ωστόσο, δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν ουσιαστικά ολοκληρώσει και την συμφωνία με τον Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος έχει περάσει από ιατρικά και έχει αποδεχθεί όλους τους όρους του συμβολαίου.

Οι μεταγραφές αυτές θα είναι και οι τελευταίες κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συνολικά οι πράσινοι έχουν αποκτήσει οκτώ ποδοσφαιριστές τους: Παναγιώτη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Μαμούτε, Εβανζελιστα, Μπουμπάλ, Μέστο, Βιγιαφάνιες, Μολέδο.